Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 a aniversat cele mai longevive cupluri din sectorul 3 - Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilulul

Acasa > Presa> Știri

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 a aniversat cele mai longevive cupluri din sectorul 3

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 manifestă preocupare constantă în iniţierea şi dezvoltarea măsurilor sociale care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice precum şi la prevenirea marginalizării sociale.

În acest scop, rămânând consecvenţa misiunii de promovare a valorilor familiale în cadrul comunităţii, instituţia a aniversat pe 5 octombrie 2017, într-un cadru festiv, 250 dintre cele mai longevive și statornice cupluri din sectorul 3, care au împlinit cel puţin 50 de ani de la căsătorie.

Evenimentul a constat în petrecerea unei seri omagiale a celor premiaţi, împreună cu oficialităţi ale sectorului 3 şi salariaţi ai DGASPC S3, în cadrul căreia, bucurându-se de o masă festivă într-o ambianţă animată de muzică şi dans, cuplurile aniversate au primit diplome de celebrare, precum şi albume ilustrate cu obiective turistice. De asemenea, perechile sărbătorite au beneficiat de un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare familie.

Sprijinul acordat acestor cupluri care au convieţuit peste jumătate de veac are ca scop promovarea valorilor familiei, căsătoriei și recunoaşterea contribuției pe care aceste persoane și-au adus-o la dezvoltarea comunității locale.

Pentru a intra în posesia primei de fidelitate, cuplurile  care  împlinesc 50 de ani de căsătorie şi domiciliază pe raza sectorului 3, se pot adresa Serviciului de Asistenţă Socială pentru Persoane Vârstnice din cadrul  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3.

Ultimele stiri

  • Telefon urgență

    0728.729.797
  • Poliția locală

    021.9543
  • DGASPC

    0372.126.100